Museo on avoinna sopimuksen mukaan
Meny

Stundars on museokylä Pohjanmaalla

Avoinna

Avoinna sovitusti

Stundarsin museoalueella voi käydä ilmaiseksi ympäri vuoden virkistäytymässä ja retkeilemässä.

Stundarsin museokylä on avoinna klo 11-16 joka päivä
26.6-15.8 aikana. 

 

Vieraile meillä

Museokylässä järjestetään kesäkauden aikana joka päivä erilaisia aktiviteetteja ja opastettuja kierroksia. Osallistuminen niihin sisältyy pääsymaksuun, aikuiset 7€, opiskelijat ja eläkeläiset 5€ ja lapset 2-17 v 3€.

Ohjelmapaketit ryhmille

Stundars on suosittu ja inspiroiva paikka kokouksille, henkilöstöpäiville, seminaareille, kursseille ja muille ohjelmille. Tutustu ohjelmavalikoimaamme, opastettuihin kierroksiin ja elämyspaketteihin täällä.

Näin löydät tänne

Stundarsintie 5, 65450 Sulva, Mustasaari, Pohjanmaa, Suomi.

Stundarsille pääseminen edellyttää yleensä heniklkohtaista kulkuneuvoa, kuten autoa tai polkupyörää.

Avoimet ovet Sulvan pitäjäinmakasiinissa

30.9.

Stundars on täydellinen paikka vierailulle ystävien, työtovereiden, kurssin tai seminaarin osallistujien kanssa – tai miksi et kutsuisi koko suurperhettä yhteen? Ympäristö sopii täydellisesti rentouttavaan, nautinnolliseen ja mielenkiintoiseen päivään, jossa on aikaa seurustella, omaksua tietoa ja inspiroitua.

Keväällä, syksyllä ja jouluna Stundarsissa vierailee tuhansia päiväkoti- ja koululaisia. Museokylässä voimme räätälöidä ohjelmia ryhmän omien tarpeiden, kiinnostuksen kohteiden ja opetussuunnitelmien mukaan. Meillä on laaja valikoima museopedagogisia aktiviteetteja, joita voidaan yhdistelemällä luoda lapsille ja nuorille paras mahdollinen elämys. Alueella voi myös järjestää omaa ohjelmaa. Jos haluatte, ilmoittakaa siitä meille.

Stundars voi tarjota laajan ja hieman erilaisen valikoiman ohjelmia, opastettuja kierroksia, kilpailuja tai elämyspaketteja, jotka tekevät vierailustasi erityisen mielenkiintoisen ja opettavaisen.

Stundarsin museota ylläpitää Stundars r.f., vapaaehtoisjärjestö, jossa on noin 250 jäsentä.  Stundarsin toiminta on avointa kaikille museotoiminnasta, lastenkulttuurista, rakennussuojelusta, käsityöstä ja paikallishistoriasta kiinnostuneille.

Ajankohtaista

Uutisia, artikkeleita, ilmoituksia ja muuta.
Seuraa meitä
Stundarsin sosiaalinen media